2012. november 3., szombat

My flawless skin routine / A tökéletes bőr by Ayse

Sziasztok :) Azt hiszem ideje részletesebben leírnom az új "alapozási rutinomat". Mivel végre sikeresen beruháztam egy kicsit drágább fantasztikus alapozóra ezért úgy hiszem érdemes lenne pár szót szólnom annak érdekében hogy megértsétek majd a hamarosan érkező "újratöltött alapozási rutinom" videót illetve a szintén újra töltött "mindennapi sminkem" videót.
Az alapozóm a Yves Roche-Flawless Finish Fluid Fundation amely egy ultra könnyű természetes anyagokból ( mint az Yves Roche összes terméke) épül fel. Szinte tökéletes a fedése, azért mondom hogy "szinte" tökéletes mert elég sötét karikák vannak a szemem alatt és azokat egyetlen egy alapozó sem tüntetné el egymagában. :(
Nagyon kevés is elég belőle hogy lefedje a bőrhibákat és a tartóssága is tökéletes hiszen nálam kibírt egy teljes sulis napot.!!!!
Teljesen megvagyok vele elégedve:) egyébként 2100 ftért vásároltam ( akciósan)
A korrektorom már egy sokkal olcsóbb termék. igazából nem is vagyok vele annyira már megelégedve..:/ Már nincs olyan sok belőle úgy hogy még ezt az 2-3 hetet kibírom vele. :) A fedése tökéletes csak a tartóssága nem:/ mivel 2-3 óra után már be ül a kis mélyedésekbe és úgy már nagyon csúnya lesz.
Egyébként 350 ft-ért vásároltam egy fodrászkellékes boltban.
A púderem a megtestesült álom. Imádoooom! Szerintem sohasem fogom leváltani. Az NYC Smooth Skin 
Loose Face powder -ről beszélek. 01-es árnyalat így teljesen kompenzálja az alapozó és a korrektor kicsit sötétebb színét. Mielőtt valaki tévedésekbe esne!! Nem használok túl sötét alapozót. Ez a legvilágosabb árnyalat és még ez sem teljesen olyan mint az arcbőrömNa de visszatérve a témára! 
Ez egy nagyon könnyed fedésű  de ugyan akkor erősen tartós púder. Számomra tökéletes illetve ár-érték arányos.
Ennyi lettem volna! Ha kérdésetek van akkor azt kommentben! :) 
A videóban majd részletesebben láthatjátok.!
Sok puszi Ayse ♥ 

4 megjegyzés: