2012. augusztus 25., szombat

Nem tudok címet :) első rész

Kedves követőim! :) Sziasztok!
Minap már eszembe jutott egyszer hogy kéne egy ilyen posztot írnom de nem volt hozzá elég inspirációm és akarat erőm.:/ De most ebben a percben megjött az ihlet és úgy gondolom még mielőtt elmegy a fejemből kéne ide firkantanom pár sort róla.! :) 
Tudom a magán élet sokakat nem érdekel vagy pont a másik szemszögből meg nem tanácsos túl sokat megemlíteni. De ez most nem érdekel, szeretnék most egy olyan posztot írni ami rátok támaszkodik aminek ti is a részesei lehettek!
 Na de miről is fog szólni....
Elsőként a fiúkról...Tuuudom! :D hülyén hangzik ez így de a konkrét téma ez lenne.
Akkor el is kezdeném.
Elsőként egy újabb "tudom"-mal: igen még fiatal vagyok és rengeteg időm még van a fiúkra...de már most annyi mindent tudok nektek elmondani amiből tanulhattok....hogy ajjaj:/
Sajnos elég sok fiú vert már át és annak ellenére hogy sok fiút tartok helyesnek, csak 3 barátom volt eddig amik pedig nagyon rövid ideig tartottak.:(
Voltam már viszonzatlan szerelem helyzetben...átverés ...kihasználás...és még sorolhatnám...
Nem szeretném elmesélni most az összeset de ha érdekel benneteket akkor szívesen elmondom:) csak akkor írjátok meg kommentben :)!
Fontosnak tartom elmondani így már kicsit "idősebb fejjel" hogy ne akarjátok túl korán elkezdeni a pasizást...fölösleges!! :D legtöbb esetben pofára esünk..igen...
Most nagyon úgy tűnik hogy pesszimista vagyok ..pedig nem ..Nekem is van egy álmom ..vágyam a tökéletes hercegről akit remélem hogy ebben az évben megtalálok. :) :$
ha most azt kérdezné tőlem valaki hogy mit utálok a pasikban akkor kapásból az lenne a válaszom hogy mindent. :D Viszont ha jobban átgondolnám akkor azt mondanám hogy a külsőjüket.
Hogy miért? Mert minél helyesebb egy srác annál nagyképűbb és bunkób. Átlagban a jó pasiknak a nagymellű kerek seggű könnyen megszerezhető lányok kellenek. Sajnos:/ Kevés olyan srác van aki azokat az édes lányokat szereti akik kelletik magukat és nem csak a szexre mennek.
Első jótanácsom ..Ne azt akard hogy a külsődért szeressen inkább azt hogy a természetedért a mosolyodért azért amilyenné őt teszed amikor vele vagy.!
következő rész 2 nap múlva :) várom a kommenteket. !!!


1 megjegyzés: