2012. november 8., csütörtök

New Hair | Új haj

Hellokaaaa *-*
Nemsokára érkezik a hajnövesztős videóm következő része, mivel most már konkrét eredménnyel tudok szolgálni nektek. A hajamat befestem, mégpedig sötétbarnára. a Garnier 03-as sötétbarna hajfestékével ami egyébként majdnem feketébe hajaz.
itt lenne néhány kép :)


11 megjegyzés:

  1. a hajnövesztős projekt nálam mindig aktuális, szóval várom:)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. nagyon szépen köszönöm :)

      Törlés
    2. Maga a hajad szép,de nem egyenletlen/foltos kicsit a festés?

      Törlés
  3. Én is mindig Garnier festéket használok, nekem ez vált be a legjobban :) Feketére szoktam festetni a hajam (alapból sötétbarna, de egy évvel ezelőtt valami őrült ötlettől vezérelve feketéből világosbarnát akartam csinálni - vöröses lett és foltos...) De nyár óta újra fekete vagyok (szerencsére) :D Eleinte nekem is átütött alatta a másik hajszín, és foltosra kopott, sokszor kellett befestetnem, hogy egyenletes legyen. Szóval nagyon szép a hajad, akár egyenetlen a festés, akár nem :)

    VálaszTörlés
  4. A Garnier szerintem is nagyon jó. Pár napja lett befestve a hajam és most is azt használtam. Nagyon jó.
    A hajad gyönyörű!!!
    Lehet, hogy nem tisztára egyenletes, de meg is értem mivel nagyon hosszú és ahogy láttam elég dús is (ami nekem nagyon tetszik) és azért bőven kell rá festék, és elég nehéz lehet ennyi hajat egyenletesre befesteni. Ne törődj a negatív hozzászólásokkal, mert nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hajad van.

    VálaszTörlés
  5. haha, nekem is az a színem a 003 "sötétbarna", ami konkrétan feketének tűnik. de nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű *-* mikor videózol?

    VálaszTörlés
  7. Szerintem is egyenletlen a festés.Miért nem fodrásszal csináltattad?

    VálaszTörlés
  8. Sziaa! Mivel nincs youtube fiókom itt szeretném megkérdezni, hogy a hosszú csíkos szoknyát hol vetted? Előre is köszi

    VálaszTörlés

Egy kis infó rólam

Saját fotó
Székesfehérvár, Fejér megye, Hungary
Sziasztok:) Ayse vagyok, igen nem magyar a nevem hanem török, mivel félig török vagyok (apai ágon). Imádom a divatot, imádok videózni:) Ha bármi kérdésed van nyugodtan ird meg nekem! :) puszi ♥