2012. július 19., csütörtök

Mini Haul+My day

Tegnap be kellett mennem a városba és hát ha Rossman közelében járok nincs olyan alkalom hogy ne térnék be oda is.:$ Viszont ha bemegyek és nem vigyázok képes vagyok egy vagyont otthagyni. :D Ebben most csak az volt az érdekes, hogy 1300 ft költöttem el és alig találtam valamit.
Gondolom elég sokan ismeritek hogy az alsó polcok milyen különlegességet rejthetnek. Hát az egyik szépségemre én is ott akadtam rá. Egy gyönyörű szép palettára ami 899ft-ba került és iszonyatosan gyönyörű.
A másik amit sikerült beszereznem az az Essence szemhéjpúder ecsete, amire már nagyon szükségem volt mivel a régi kétvégű Avonos ecsetem azt hiszem felmondta a szolgálatot.! :(






 Eddigi véleményem a palettáról: 
Imádooom *-* :D Egyszerűen fantasztikusak a színek benne és nagyon pigmentáltak. Tegnap kipróbáltam és a tartósságuk is rendben van. A paletta desing-ja pedig gyönyörű. Abszolút ár-érték arányos. 10/10 pont.
A színek: két highlight szín van  benne ( egy fehér és egy kicsit bézsbe hajlóbb árnyalat) két rózsaszín (egy lilásabb és egy világosabb) illetve egy barna és egy kék. Krémesebb állagúak mint az eddig használt szemhéjpúdereim és picit csillámosak is. Végül a két pirosítóról is beszélnék. A képeken nem tűnik úgy de az egyik egy kicsit barackosabb árnyalat, amire már régóta vágytam. Nagyon pigmentált színek és teljesen mattak.
A következő videómban egy sminket fogtok látni ezzel a palettával :) !
xoxo Ayse ♥

3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a paletta, én még nem is láttam ilyet a Rossmannban. :) Amúgy tedd ki oldalra a rendszeres olvasók menü pontot, mert így nehezen tudnak majd követni. :) És néz be hozzám ha gondolod. :)
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. hát én is furcsálltam :O sosem láttam még ilyet a Rossmanban, meg alul találtam sokmás akciós dolog között eldugva. :D már kitettem:)

    VálaszTörlés

Egy kis infó rólam

Saját fotó
Székesfehérvár, Fejér megye, Hungary
Sziasztok:) Ayse vagyok, igen nem magyar a nevem hanem török, mivel félig török vagyok (apai ágon). Imádom a divatot, imádok videózni:) Ha bármi kérdésed van nyugodtan ird meg nekem! :) puszi ♥